Om Brightside

Gycklargruppen Brightside bildades i början av 2012 då Joel och Marcus hade börjat intressera sig för olika typer av jonglering, helst med mycket eld. Under vårt första år var det främst eldshowerna vi uppträdde med, men nu har vi även många shower med gycklare, trolleri, ballongfigurer med mera. Brightside vill sprida glädje, ljus och inspirera andra till att följa sina drömmar. Helt enkelt göra Sverige till en lite gladare plats.

Självklart satsar vi i Brightside fortfarande på att skapa häftigare och hetare eldshower än någonsin. Vi har även börjat med kurser i jonglering, ballongfigurer och eldsäkerhet.

Joel Elovsson

Joel Elovsson

35 år, bor i Södertälje

En av initiativtagarna till Brightside. Man ser honom nästan alltid jonglera. Är det inte med bollar, käglor, eller knivar är det säkert hammare eller muggar. Joel håller dessutom på att bli riktigt duktig på att cykla enhjuling.

Sara Elovsson

Sara Edlund

37 år, bor i Södertälje

En poiande arbetsterapeut som hjälper folk på jobbet och utmanar sitt eget öde på fritiden. Sara gillar även geocaching och har sett mycket av Sverige tack vare det.

Isak Elovsson

Isak Elovsson

31 år, bor i Södertälje

Minstingen i Brightside som har eldstaven som sin specialitet. När han inte har en sådan i handen har han ofta en kamera framme för att fånga sina kollegors utövanden.

Marcus Edlund

Marcus Edlund

38 år, bor i Södertälje

Den orädde Marcus är Brightsides veteran, både till ålder och jongleringserfarenhet. Han älskar jonglering, poi, eldsprutning, ju mer eld desto roligare.

Fredrika Blom

Fredrika Blom

32 år, bor i Södertälje

Brightsides senaste tillskott. Fredrika har länge ansvarat för foto, ljud och sömnad av kläder, men nu får du även se henne i Brightsides eldshower.