God JUL igen

Publicerat den 12 december 2016 kl 20.10

hej och hå det var länge sedan denna blogg ligger lite på is då vi använder oss av våran facebook och instagram besök gärna dem
https://www.facebook.com/brightsideshow/

instagram: brightsideshow

men här kommer en liten Jul hälsning som vi inte tar något ansvar för God Jul

God Jul

Publicerat den 18 december 2015 kl 16.21

Detta år har vart ett år fullt med skatt, eld och annat dummt.

det var premiär på medeltidsveckan då Joel röjde loss med sina bollar (och koppar). och vill passa på att önska alla en God jul och ett gott nytt år. med en lite film. vi syns nästa år

Reportage om Brightside

Publicerat den 29 december 2014 kl 18.22

Södertäljes lokaltidning LT var på besök när vi övade och gjorde ett spännande repotage om oss, med många roliga bilder. Ni kan läsa artiklen på länken nedan:

http://lt.se/kulturnoje/1.2774397-eldfangt-gang-med-ett-brinnande-intresse

Södertälje kuturfest

Publicerat den 15 november 2014 kl 20.44

Vad är väl en kväll i södertälje? Den kan vara fruktansvärt tråkig, eller alldeles, alldeles underbar. Den åttonde november anordnandes Kulturfesten i Södertälje, en dag och kväll med blandad musik, dans, fotografer, konstverk och några gycklare som gjorde stan osäker.

Kulturfesten slutade i ett fackeltåg till Hasiors hästar, som fick brinna lite. Där uppträdde vi med en mindre elshow, som avslutades med att en Kum loy-ballong släpptes iväg av "Lys upp". Sedan fick vi höra några fina avslutningsord från Lena och Bosse Lindell. Kulturfesten var en fin och lyckad tillsätllning med kulturen i centrum.

Här kan ni se ett litet klipp från eldshowen under Kulturfesten. Hoppas vi ses på något kulturevenmang nära dig.

Artikel om Brightside i Länstidningen

Publicerat den 8 oktober 2014 kl 10.05

Brightside i Länstidningen

Södertäljes lokaltidning Länstidningen besökte vår eldshow på Marenplan i lördags. De skrev även en liten artikel om showen och oss. Jätteroligt med uppmärksamhet, du kan läsa artikeln på Länstidningens webbsida.