Inför åkerö

Publicerat den 22 augusti 2012 kl 16.56

hejsan det var ett tag sedan sist.

 Nu står brightside i startgroparna inför våran största eldshow hitils. den kommer att gå av stapeln nu i helgen och inefatta mycket eld, rök och pyrotektik. Nytt för denna gång är dubbla eldklot, dubbla jättefacklor och styltor.

 

vi slipar också på en eldshow som beskriver det första kapitlet i bibel, skapelseberättelsen. Det blir en berättelse i lågornas tecken. mer info kommer senare.

///Joel

Brightside

Eld på scoutläger

Publicerat den 4 augusti 2012 kl 15.42

Delar av brightiside var på scoutläger på Gotland under vecka 31. underveckan blev det jonglering med knivar, eld spex på styltor mm

det blev underhållning med jongleringsfacklor på staranden

 och avslutning med eldsprutning

Ett häftigt eldklot

Publicerat den 10 maj 2012 kl 12.16

Eldklotet tänds

Vi har ett eldklot. Under våra eldshower används det flitigt och det märks på publiken att de inte väntat sig se en brinnande boll svingas mot dem. Men när de känner värmen från elden är det med skräckblandad förtjusning de backar några steg och ler med hela ansiktet. Det ser farligt ut, men vi har vidtagit flera säkerhetsåtgärder för att se till att eldklotet inte kan göra någonting förutom att imponera på publiken (och skärmmas lite).

Film från Brightsides eldshow 30 april

Publicerat den 4 maj 2012 kl 15.33

Under valborgsmässoaftonens sena kvällstimmar var det så dags för Brightside att uppträda med sin nya eldshow för allra första gången. Publiken var peppande och jublade det ena tricket efter det andra. Och vilken show de bjöds på!

Detta är bara en liten del av den cirka 30 minuter långa showen Brightside bjöd på för ett par dagar sedan. Håll utkik efter fler uppdateringar från oss här i bloggen!

Valborg

Publicerat den 30 april 2012 kl 12.41

I kväll så smäller det. Vi gör vår årliga Eldshow på hagaberg. Kul va?