God Jul

Publicerat den 15 december 2012 kl 17.51

Brightside vill passa på att tacka alla för detta år och önska er en God Jul och Gott nytt år. {#emotions_dlg.cool}

Vi ser fram emot ett nytt år med mer eld, trolleri och galenskap.

/// Brightside

Ny gycklarföreställning

Publicerat den 4 november 2012 kl 21.24

Hej hopp! Efter några veckor framför datorn så är vår nya gycklarföreställning färdig. Den har fått det vacka namnet Gycklarens mysterier och är en show med mycket magi, jonglering, lite styltor och såklart eld.

Gycklarens mysterier är en perfekt föreställning för barnkalas eller andra barnevenemang. I denna show medverkar 1-2 personer som standardutförande, men som alla andra shower så sätter vi ihop den efter era önskningar. Önskas fler gycklare så går det naturligtvis att ordna. Läs mer om alla våra spännade shower.

MVH/Gycklar- och eldshowsgruppen Brightside

Vår egen fixare

Publicerat den 17 september 2012 kl 19.30

Hej alla glada!

Det är en hel del jobb att få ihop allt. Det är vi fyra (Joel, Sara, Marcus och Isak) som syns utåt och gör det roliga och häftiga,  men det skulle inte fungera om det bara var vi. Jag skulle vilja lyfta fram Daniel som är en klippa, vår egen fixare. Han fixar hemsidan, fotar, klipper filmer, fixar allt som har med datorer att göra och hjälper till att förbereda showerna - ett jobb som aldrig syns men det skulle inte fungera utan honom.

Daniel är värd lika mycket uppskattning (eller lite mer) som vi får.

/Joel

Brightsides show på Åkerögården

Publicerat den 17 september 2012 kl 15.09

Lördagen den 25 augusti showade vi loss på Åkerögården inför en fantastisk publik. Även ni som inte var där kan se lite av showen här. Vi har valt ut några höjdpunkter och klipp som vi tycker sammanfattar showen bra. Kolla själv!

åkerö

Publicerat den 6 september 2012 kl 17.20

eldshowen på åkerö blev en höjdare och mycket uppskattat inslag. Filmen ligger på vår youtube sida.

nu ska vi slipa lite på den så den blir ännu lite rappare och bättre. börjat skriva lite på en enmansförestälning med trolleri och gyckel för privatfester hör av er om det är något som låter intresant.