Nu finns vi på Facebook

Publicerat den 8 oktober 2013 kl 19.32

Hej hopp!

Nu har vi skaffat en Facebooksida där vi lägger upp en del bilder och annat skoj. Gå gärna in på den och gilla oss, så missar du inget spännande som händer.

Besök vår Facebooksida.

Eldshow på Åkerögården

Publicerat den 14 september 2013 kl 21.18

Årets Åkeröshow gick av stapeln den 7 september. Det var en väldigt rolig show och vi vill passa på att tacka publiken som var fantastisk. Det var verkligen ett uppskattat evenemang med mycket glädje. Under dagen fick vi också den stora äran att få lära ut jonglering och lite annat kul.

Detta är ett litet hopklipp från eldshowen på kvällen. Det är tyvärr lite dålig kvalité på filmen, men det kommer en bättre version inom en snar framtid (förhoppningsvis). Håll till godo så länge.

Brightsides show på scoutlägret i Getsjötorp

Publicerat den 6 augusti 2013 kl 0.12

Den 30 juli till 3 augusti genomförde EFS Mittsverige ett distriktsscoutläger i Getsjötorp utanför Norrköping. Brightside bjöds in för att under två kvällar uppträda för de ledare och funktionärer som gjorde scoutlägret möjligt. Med en strand, sjö och det sista dagsljuset som bakgrund gjorde Brightside mycket lyckade och spektakulära shower. Jonglering, poi, eldsprutning, stavar och hopprep var några av de ingredienser som fick publiken att jubla och förundras.

Isak

Sara

Markus

Joel

Scoutläger

Publicerat den 29 juli 2013 kl 16.24

hej nu bär det av mot ett scoutläger vid norrköping. två eldshower och lite gyckel på kvällarna kommer det bli vi hörs om en vecka då medeltidsveckan börjar nacklas.

///Joel

barnkalas

Publicerat den 7 juli 2013 kl 20.14

Hej och hå.

Idag har vart en spändande dag för delar av brightside ett födelsedags kalas med gyckleri det var ringar som försvan och dök upp på oväntade ställen. jonglering, lite eld och invigning av en ny gycklarluva blev det också. brightside tackar för dagen och vi ses snart med fler galna upptåg.