Lyckad eldshow i Södertälje

Publicerat den 5 oktober 2014 kl 15.18

I lördags (den 4 oktober) fylldes Marenplan i Södertälje med värme och ljus från eld som svingades, kastades och blåstes. Då uppträdde vi med vår finaste eldshow Vägen till Elden. Ett hundratal Södertäljebor i alla åldrar såg showen, som anordnades i samarbete med Södertälje centrumförening.

Showen var helt kostnadsfri, men under dagen och kvällen samlade vi in pengar till Världens Barn. Hela 6 547 kronor fick vi in, det räcker till en halvårslön för en barnmorska eller 654 mål mat. Vi vill verkligen tacka alla och gläds åt er stora givmildhet.

Här ovan är några klipp från den mycket lyckade eldshowen som bland annat innehöll jonglering, eldstrumma, stavar och eldblåsning. Det var även Fredrikas första show, hon gjorde bland annat en kanonbra insats med sin eldpoi.

Vägen till elden, insamling till Världens Barn

Publicerat den 16 september 2014 kl 19.25

Världens BarnLördagen den 4 oktober kommer vi i Brightisde att köra vår eldshow Vägen till eldenMarenplan i södertälje kl 20.00. Vi gör detta kostnadsfritt till förmån för Världens Barn. I samband med showen kommer vi samla in pengar, samtliga donationer går oavkortat till Världens Barn.

Är du i Södertälje kan du alltså se showen helt gratis, men du får väldigt gärna lägga ett bidrag i bössorna eller i våra gycklarhattar. Vi kan kanske inte hjälpa alla, men vi hoppas och tror att vi kommer göra skilnad för många barn. Insamlingen leder till att de får rent vatten, mat och kanske en möjlighet att studera.

Insamlingen sker i samarbete med Södertälje centrumförening.

Hjälp oss, stöd Världens Barn!

Vägen till elden

Var? Marenplan, Södertälje centrum
När? Lördag den 4 oktober kl 20.00
Kostnad? Gratis
Varför? Insamling till Världens Barn

 

Stöd Världens Barn

Vi vill sprida glädje, ljus och inspirera andra till att följa sina drömmar. Helt enkelt göra världen till en lite gladare plats.

Eldens mysterium i Hölö

Publicerat den 1 september 2014 kl 21.21

I helgen besökte vi i Brightside Hölö utanför Södertälje. I de Sörmländska skogarna fick en förväntansfull publik uppleva eldens mysterium. Här är några av höjdpunkterna från showen.

Eldens mysterium är en av våra eldshower. Läs mer om våra shower här.

Valborg 2014

Publicerat den 21 april 2014 kl 12.33

God Jul

Publicerat den 23 december 2013 kl 14.50

Vi i Brightside önskar er alla God Jul och Gott Nytt År. Missa inte allt spännande vi har att bjuda på under 2014!